Despre noi

GEOCON GLOBAL CONSULTING a fost înfiinţată în anul 2006 din necesitatea de a asigura calitatea în domeniul ingineriei geotehnice. Aceasta are ca obiect de activitate realizarea de studii geo, expertize geotehnice, monitorizări şi incercări şi analize de laborator geotehnic pentru construcţii civile, infrastructură, construcţii hidrotehnice, consolidarea terenurilor slabe de fundare şi stabilizarea alunecărilor de teren.

GEOCON GLOBAL CONSULTING are implementat si mentine Sistemul de Management  integrat Calitate - Mediu - Sănătate şi Securitate ocupaţională in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005/AC 2009 si SR OHSAS 18001:2008, urmarind imbunatatirea continua a acestuia in prestarea serviciilor.

Cu un colectiv profesionist şi determinat, susţinut de experţi cu vastă experienţă, GEOCON GLOBAL CONSULTING işi propune să vină în întâmpinarea cererii cu produse care să raspundă pe deplin cerintelor tehnice şi calitative cerute de exigenţele acestui domeniu.

Indiferent de domeniul de aplicabilitate, construcţii civile, drumuri, poduri, căi ferate, construcţii hidrotehnice, alunecari de teren, etc, calitatea produselor elaborate este recunoscută şi apreciată de clienţii GEOCON GLOBAL CONSULTING, motivând echipa din cadrul societăţii să-şi continue drumul pe care şi l-a propus şi anume realizarea de produse de calitate la standardele nationale si internaţionale, fără compromisuri.

Certificat de înregistrare a mărcii în Uniunea Europeană

 

Doriți mai multe informații? Solicitați o ofertă!

Contactaţi-ne online completând formularul de mai jos:

Grupul GEOCON